EVDANCO OGC este o companie cu sediul in Targoviste, România, care ofera servicii complexe pentru instalatiile de foraj si de interventie. Compania noastra are o echipa tehnica de profesionisti cu mai mult de 20 de ani de experienta in proiectarea, fabricarea si repararea instalatiilor si a altor echipamente incorporate. Pana in prezent am furnizat echipamente de foraj, piese de schimb si servicii de intretinere in mai mult de 15 tari din intreaga lume, printre acestea numarandu-se: România, Germania, Oman, Irak, Libia, Brazilia, Ecuador si alte tari.

Va oferim servicii de consultanta, de marketing, de proiectare, reparatie & mentenanta a echipamentelor de petrol si gaze, in Romania, dar si in strainatate.

Firma EVDANCO OGC este intotdeauna dedicata pentru asigurarea clientilor cu cele mai bune echipamente si servicii in conditiile in care cerintele se schimba zi de zi.

Scopul nostru este de va oferi produsele si serviciile de care aveti nevoie intr-un mod fiabil, responsabil si profesionist, care ar putea stabili un nou standard pentru acesta industrie.

Va puteti baza pe noi pentru a primi o gama larga de produse si servicii cu un real beneficiu - un angajament autentic de a va sustine in orice pas pe care il parcurgeti spre succesul afacerii dumneavoastra.

 

 

Sistem de Management a Calitatii

Certificare ISO 9001-2008 

Sistemul de management a calitatii este certificat conform standardului ISO 9001:2008, rezultand intr-un sistem de management de asigurare a calitatii care a fost certificat fata de un standard de cele mai bune practici fiind compatibil cu o certificare terta parte. 

Principiile Managementului Calitatatii

Principiile pun un accent puternic pe client si includ: motivatia si implicarea a top managementului, abordarea procesului si imbunatatirea continua. Noi va asiguram ca clientii nostri obtin, produse si servicii de buna calitate, care la randul lor aduc multe beneficii in afaceri.